MİNİ GASTRİK BYPASS BRONZ SERTİFİKASYON KURSU

2
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bariatrik Metabolik Cerrahi Derneği ile birlikte Bariatrik ve Metabolik Cerrahi alanında dünyada sıklıkla uygulanan Mini Gastrik Bypass Prosedürünü Tıp literatürüne kazandıran Prof. Dr. Robert Rutledge’ı 21-22 Haziran 2018 tarihlerinde “Mini Gastrik Bypass Bronz Sertifikasyon Kursu” adlı organizasyonla hastanemizde ağırlamaktan onur duyacağız. Mini Gastrik Bypass Prosedürünün standardizayonu, teknik ayrıntılar, peroperatif hasta yönetiminin ele alınacağı, teorik ve pratik bilgiler içeren ve canlı ameliyatlarla vaka sunumlarının yapılacak olduğu bu kursun her bir katılımcının mesleki gelişimine katkı sağlayacağı inancındayız.

Siz değerli meslektaşlarımızı da bu kurs için misafir etmek bizlere büyük bir memnuniyet verecektir. Katılımlarınızı bekler saygılarımızı sunarız.

Kurs Düzenleme Kurulu a.
Doç. Dr. Süleyman Çetinkünar
Adana Şehir Eğt. ve Arş. Hst.
Genel Cerrahi Kliniği,




KURS BİLGİLERİ: Kurs Katılımı 100 kişi ile sınırlıdır. Kurs kaydı için aşağıdaki linkten formu doldurup kaydınızı yaptırabilirsiniz. Kurs Kaydı tamamlandıktan sonra E-Mail yoluyla kayıt onay maili tarfınıza gönderilecektir.

YAPILACAĞI YER: Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi,
Güney Blok A Kat Konferans Salonu
Dr. Mithat Özsan Bulvarı Kışla Mah. 4522 Sok. No:1 Yüreğir/ADANA
Harita: https://goo.gl/maps/ZhEZpd1uTU32

Ek bilgiler: Kurs Ücreti  Yurtdışı katılımcılar için 80 Euro, Yurt içi katılımcılar için 400 Türk Lirasıdır. Kurs ücretine konaklama ve ulaşım dahil değildir. Coffee Break , Öğle ve Akşam yemekleri ise tüm katılımcılarımıza ücretsizdir.

Banka Hesap Bilgileri:
Hesap adi: Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Dernegi
Banka adı: Yapı ve Kredi Bankası, Hacettepe Şubesi
TL IBAN: TR51 0006 7010 0000 0043 0746 49
Euro IBAN: TR55 0006 7010 0000 0043 0746 74

Kayıt formunu info@tsmbs.org adresine gönderiniz


MGB Invitation Form